Selecteer uw favorietenlijst

Fotoba XLD 170 WP

De Fotoba XLD 170 is een automatische trimmer die zowel rollen als sheets in de breedte & lengte ( X en Y-as) schoon snijdt. De Fotoba XLD 170 bestaat uit twee configuraties: de Fotoba XLD 170 ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Automatische X/Y trimmer
  • Rollen & vellen
  • max. mediadikte 0,5 mm
Meer specificaties
SKU:
80 FA WP 16
Log in om de prijzen te bekijken
×
Dit product wordt verkocht per stuk.
Fotoba XLD 170 WP is te bestellen in veelvoud van 1
De Fotoba XLD 170 is een automatische trimmer die zowel rollen als sheets in de breedte & lengte ( X en Y-as) schoon snijdt. De Fotoba XLD 170 bestaat uit twee configuraties: de Fotoba XLD 170 en de XLD 170 WP. De Fotoba XLD 170 WP is speciaal ontworpen voor behangpapier waar zeer hoge precisie een noodzaak is.

Door de automatische herkenning van Fotoba paskruisen kunnen afbeeldingen, in de breedte en lengte richting automatisch worden schoon gesneden. Door de nauwkeurigheid van 1 mm (bij de XLD170 WP is dit zelfs 0.06mm) , de automatische correctie tot 5° naar beide kanten en de dikte van 0,5 mm is de XLD de meest veelzijdige trimmer voor het schoonsnijden van al uw printwerk. Ook is het mogelijk om vellen op elk gewenst formaat te snijden uit een rol ongeprint materiaal.

Compleet met onderstel, rolhouder, materiaalgeleider, pneumatische kit, 2 snij units en voetpedaal. Extra messen, zowel enkel als dubbel voor het snijden in de transportrichting zijn optioneel leverbaar.
Specificaties
Afmetingen 279 x 91 x 111 cm
Assortiment Trimmers
Mediadikte 0,5 mm
Geschikt voor Rol, Vel
Merk Fotoba
Model 170 WP
Type Automatische Trimmer
Eenheid per stuk
Mediadikte 0.5 mm
Rolbreedte 170 cm
Type Automatische Trimmer
Twee assen X/Y Ja