Beste klant, gelieve er rekening mee te houden dat wij gesloten zijn op 15/08/2022.

Epson SC-F7200

De Epson SureColor F7200 is een productieve en betrouwbare Dye-sublimatie printer met lage eigendomskosten. Ieder onderdeel is door Epson ontworpen en vervaardigd. Dit garandeert optimale ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Sublimatie printer
  • Max. mediabreedte 162,6 cm
  • Aanbevolen voor de ChromaLuxe fotopanelen
Meer specificaties
SKU:
80 SC F72 00
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Epson SC-F7200 is te bestellen in veelvoud van 1
De Epson SureColor F7200 is een productieve en betrouwbare Dye-sublimatie printer met lage eigendomskosten. Ieder onderdeel is door Epson ontworpen en vervaardigd. Dit garandeert optimale kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid voor een maximale productiviteit.

De SureColor F7200 van Epson is een duurzame en robuuste vierkleurenprinter (CMYK) met rolinvoer die met alle belangrijke Dye-Sublimatie transfer-media kan worden gebruikt ten behoeve van een breed scala aan polyestertoepassingen. De innovatieve functies voor het laden en instellen van media en andere bedieningsfuncties maken de SC-F7200 bijzonder eenvoudig in gebruik.

Deze Dye-Sublimatieprinter biedt een hoogwaardige uitvoer tot 720 x 1440 dpi en drukt met een snelheid van 16-57m2/uur af (gewoonlijk 30m2/uur in two-pass productiemodus). Een geïntegreerd en eenvoudig te hervullen inktsysteem van 1,5 liter zorgt voor ononderbroken afdrukken met minimaal onderhoud. 

De Epson PrecisionCore-printkop zorgt voor nauwkeurige en herhaalbare prestaties en duurzaamheid. In combinatie met de Epson UltraChrome DS-inkt produceert deze technologie uitmuntende afbeeldingen met levendige kleuren, intense zwarttinten, scherpe contouren en vloeiende gradaties met uitstekende licht- en wasbestendigheid en bestand tegen slijtage en transpiratie.

De combinatie van de Epson-printkop en -inkt minimaliseert inktverbruik en de printer is ontworpen voor minimaal stroomverbruik..

Deze printer is ideaal voor het produceren van de hoogstkwalitatieve ChromaLuxe fotopanelen. De EPSON F-7200 in combinatie met de grootformaat SEFA transfertpersen worden door UniversalWoods aanbevolen om de hoogstkwalitatieve, duurzame en stabiele output te genereren op hun ChromaLuxe panelen.
Specificaties
Assortiment Sublimatie printers
Mediadikte 1 mm
Merk Epson
Type Sublimatie
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 162.5 cm
Volume cartridges 1.5 l
Type Sublimatie
Volume cartridges 1.5 l
Aantal kleuren 4 kleuren
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK)
Snelheid 58 m²/u