Selecteer uw favorietenlijst

Digimura 2.1

Digimura 2.1 is een paste-the wall behangpapier van de hoogste kwaliteit. Het non-woven polyester behangpapier van 350 g/m² heeft een unieke coating die de levensduur verlengd, zorgt voor een ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Wallcover
  • Non-woven textielrug
  • Antimicrobieel
Meer specificaties
SKU:
DIGIMURA 2.1
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per rol.
Digimura 2.1 is te bestellen in veelvoud van 1
Digimura 2.1 is een paste-the wall behangpapier van de hoogste kwaliteit. Het non-woven polyester behangpapier van 350 g/m² heeft een unieke coating die de levensduur verlengd, zorgt voor een betere inktopname en heeft zelfs een antimicrobiële werking. De wandbekleding is afwasbaar, krasbestendig en heeft een brandcertificaat.

Digimura 2.1 is ideaal voor drukbezochte commerciële en openbare ruimtes zoals cafés, hotels, kantoren en musea. Dankzij de biocide, antimicrobiële coating is de wandbekleding ook geschikt voor gebruik in de gezondheidszorg, voedingswinkels, kinderopvangcentra en onderwijsinstellingen.

De non-woven textielrug draagt bij aan de duurzaamheid en het gebruiksgemak: er geen uitrekking of krimp is in het afdrukproces en herpositioneren tijdens de plaatsing gaat zeer gemakkelijk. De speciale coating maakt het perfect geschikt voor alle (eco-)solvent, latex en UV inkten.
Specificaties
Assortiment Behangpapier
Merk Digimura
Toepassing Behang
Eenheid per rol
Grammage 350 g/m²
Inkt compatibiliteit Eco-Solvent, Latex, Solvent, UV
Normering B-s2-d0
Ondergrond Vlak
Kleefkracht Niet-zelfklevend