Selecteer uw favorietenlijst

Canon Colorado 1650

De Canon Colorado 1650 is ontworpen met als doel de belangrijkste huidige marktbehoeften in te vullen: printsnelheden waarmee hoge printvolumes kunnen geprint worden, een lager inktverbruik ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • UVgel printer
  • Twee afwerkingen: glanzend en mat
  • Printsnelheden tot 159 m²/u
Meer specificaties
SKU:
CN COLORADO 1650
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Canon Colorado 1650 is te bestellen in veelvoud van 1
De Canon Colorado 1650 is ontworpen met als doel de belangrijkste huidige marktbehoeften in te vullen: printsnelheden waarmee hoge printvolumes kunnen geprint worden, een lager inktverbruik en een uitstekende printkwaliteit. Print professioneel behang, prachtige stickers of luxe backlits die echt in het oog springen, terwijl u tegelijkertijd strakke deadlines haalt en kunt produceren tegen een gunstige prijs.

UVgel printtechnologie
De Uvgel technologie is een unieke printtechniek op basis van het 'eerst printen, dan drogen' principe. De sneldrogende gel inkten worden gedroogd met UV LED-lampen. Het voordeel van een gel in vergelijking met een vloeistof is dat de printer meer inkt kan leggen in minder passes, zonder dat de inkt gaat uitlopen. Dit resulteert in haarscherpe prints met een breed kleurbereik, geurloos en extreem duurzaam.

FLXfinish technologie: glanzende en matte afwerking
Deze ingenieuze technologie maximaliseert het voordeel van UVgel met een droogstrategie van één of twee stappen. U kunt kiezen tussen een glanzende of matte afwerking zonder dat u inkt of media hoeft te verwisselen. Profiteer van levendige matte prints op gladde en meer poreuze / gestructureerde media, zoals ongecoat normaal papier.

Duurzame prints dankzij flexibele Uvgel inkten
Produceer duurzame prints van goede kwaliteit op allerlei media, waaronder zelfklevend vinyl, polyester textiel, warmtegevoelige materialen en normaal papier. De flexibele en rekbaardere samenstelling van de UVgel inkten zorgt voor een perfecte stabiliteit van de prints, zelfs wanneer de prints gevouwen, gebogen en uitgerekt zijn.

Hoge uitvoersnelheden en snelle doorlooptijden
Zorg voor kortere levertijden met behulp van consistent hoge uitvoersnelheden en snelle doorlooptijden. Met twee mediarollen, met online wisseling en inktvulling tijdens het printen, kunt u non-stop printen voor ongeëvenaarde productiviteit.

Ongeëvenaarde automatisering
Er hoeft niet op de printer te worden gelet: u kunt vertrouwen op de adequate bewaking van het nozzle monitoring systeem, het handige automatische onderhoud van de printkoppen, de automatische media-invoer en de opwikkelmodule.

Lagere bedrijfskosten
Verbeter uw marge met minder inktverbruik, lagere servicekosten en kostenbesparende media. Door de ongeëvenaarde automatisering heeft uw operator meer tijd voor andere taken.

Colorado ProCare after-sales service programma
Colorado ProCare is een eersteklas aftersales-serviceprogramma dat ervoor zorgt dat uw Colorado-printer optimaal blijft presteren. Vandaag, morgen en in de komende jaren. Met Colorado ProCare kunt u ook in de toekomst gegarandeerd tienduizenden vierkante meter en meer printen.

Meer weten over Canon Colorado?
Specificaties
Afmetingen 302.2 x 109.3 x 131 cm
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 0,8 mm
Merk Canon
Reeks Canon Colorado
Type UVgel
Eenheid per stuk
Rolbreedte 162.5 cm
Type UVgel
Volume cartridges 1 l
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK)