Wat betekent hybride werken voor het interieur?

In 2021 zagen we reeds grote verschuivingen binnen de werk- en schoolomgeving. We gingen massaal thuiswerken en virtuele klaslokalen werden opgezet. Deze trend wordt zeker voortgezet in 2022 en zal zich blijven ontwikkelen de komende jaren. Het hybride werkmodel, waar flexibiliteit voorop staat, wint terrein.

Dit betekent dat het interieur van kantoren én huiskamers wordt herbekeken. Tijd om hierop in te spelen. Als print & sign specialist kan u veel betekenen!

Muren worden schrijfborden

Zowel binnen het onderwijs als op kantoor is een schrijfbord een handige tool. In een thuisomgeving zien we dit liever stijlvol geïntegreerd in het interieur. Schoolbord verf kan een oplossing zijn maar met zelfklevende folies kan u zoveel meer kanten op. We zetten de mogelijkheden even op een rijtje.

2-in-1 schrijf- en magneetbord folie: een schrijfbord waarop magneten blijven kleven, twee vliegen in één klap! Zowel de blackboardfolie als whiteboardfolie zijn magnetisch. Is verwijderen of vervangen toch aan de orde? Geen probleem, alle Aslan folies laten ze zich in één geheel van de ondergrond strippen.

Verwijderbare schrijfbordfolie: ontdek de gloednieuwe Aslan ReApply memoboard folies. Deze folies zijn minder geschikt voor muren, maar kleven zéér goed op gladde ondergronden zoals keukenkasten, tegels en deuren.

Transparante schrijfbordfolie: Combineer prints met schrijfbord en creëer prachtige functionele muren.
muursticker

Eenvoudig te plaatsen wandbekleding

Naast traditioneel behangpapier, waar behangerslijm noodzakelijk is, bestaan er verschillende interessante alternatieven die uw werk vereenvoudigen. Bovendien is er een opportuniteit te vinden in eenvoudig te kleven muurbekleding. Uw klant kan namelijk zelf aan de slag. Dit geeft u de mogelijkheid om uw productie op te drijven.

Een eerste alternatief is voorgelijmd behangpapier zoals X8 spray & Up Washable. De lijm wordt geactiveerd door water. Lijmkant en muur worden bevochtigd met een waterverstuiver en verder is het enkel nog een kwestie van uw behangpapier op de muur te positioneren.

Een tweede alternatief is zelfklevend textiel. Dit bijzondere materiaal is zo gebruiksvriendelijk dat u het haast niet zou geloven. Het kleeft op vrijwel alle vlakke oppervlakken zoals muren, is enorm gemakkelijk te plaatsen en te herpositioneren. Zelfs wanneer het materiaal lijmlaag op lijmlaag zit en hierdoor dicht kleeft, krijgt u het weer in perfecte staat.

Als laatste kan u ook kiezen voor zelfklevende muurfolie. De folies hebben een krachtige belijming en zijn beschikbaar in verschillende texturen zoals canvas, stucco en hout.

easy dot

Tijdelijke visuals

Tijdelijke boodschappen worden best geprint op specifieke materialen die zeer eenvoudig aan te brengen zijn en niet kreuken of scheuren. U kan kiezen uit verschillende opties.

Statische stickers: de lijmloze stickers kleven op gladde ondergronden zonder lijmresten achter te laten en zijn ideaal voor raamdecoratie en evengoed voor vloerstickers op gladde indoor ondergronden.

Printmedia met dotbelijming: zoals Neschen Easy Dot of Synthetic Paper. De unieke belijming zorgt ervoor dat de folie nagenoeg op alle muren blijft kleven. Door de kleine luchtkanalen is de zelfklevende vinyl herpositioneerbaar én eenvoudig te verwijderen zonder de muur te beschadigen of lijmresten achter te laten.

Ook voor tijdelijke (kleinere) visuals kan u zelfklevend textiel inzetten voor interieur en wanddecoratie. Dit veelzijdig materiaal maakt kleven kinderspel.