Selecteer uw favorietenlijst

Avery Dennison SWC Sample Kit

Dankzij de Avery Dennison Supreme Wrap Care producten blijven jouw car-wrap creaties eruit zien alsof ze net gewrapt zijn, ook na verloop van tijd! De SWC serie bestaat uit een Cleaner, Power Cleaner ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Schoonmaakmiddel
  • Onderhoud carwrap
  • Sample kit
Meer specificaties
SKU:
97 00 00 17
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per doos.
Avery Dennison SWC Sample Kit is te bestellen in veelvoud van 1
Dankzij de Avery Dennison Supreme Wrap Care producten blijven jouw car-wrap creaties eruit zien alsof ze net gewrapt zijn, ook na verloop van tijd! De SWC serie bestaat uit een Cleaner, Power Cleaner en Sealant. De SWC Cleaner is geschikt voor regelmatig gebruik bij het reinigen van stof, vingerafdrukken, ect. De SWC Power Cleaner is speciaal ontworpen voor hartnekkige vlekken zoals bv. vogelresten. De SWC Sealant zorgt dan weer voor een extra beschermingslaag op de wrap. De Avery Dennison SWC producten zijn geschikt voor zowel glanzende, satijnglanzende en matte* afwerking. Daarbij zijn ze uitvoerig getest op alle Avery Dennison snij- en printmedia geschikt voor voertuigen zoals o.a. Super Cast 900, Premium cast 800, MPI 1000 serie, ect. Verder zijn de SWC producten ecologisch verantwoord: ze bevatten geen schadelijke oplosmiddelen, en je bespaart enorm veel water. Je hoeft allereerst geen water toe te voegen tijdens uw onderhoudsbeurt en bespaart je een bezoek naar de Car Wash.

Avery Dennison SWC Sample Kit bestaat uit 3 kleine verstuivers en een een microvezel doek.

* Bij het gebruik van SWC Sealant op matte afwerking is het aangeraden om eerst met een voldoende hoeveelheid te testen op een klein stukje van de folie om streepvorming te voorkomen.
Specificaties
Assortiment Reinigen & ontvetten
Geschikt voor Wrapping
Merk Avery Dennison
Toepassing Tools voor wrapping
Eenheid per doos